*-*No co,páni to je ale řečí.

*-*No co,páni to je ale řečí.

Anotace: ~~~~~(*o*)~~~~~

~~~~~~~~~~

----------------
U nás v kuchyni
tam je ale živo
totiž něco dobrého
dnes se "prý" vařilo.
Ke snídani kakao
a na oběd vepřo knedlo
musíte to vydržet
knedlo se nepovedlo.
A už je to slyšet.
A co?
Jak ti v břichu kručí
co potom uděláš?
No co,páni to je ale řečí.
Vytáhnu si nanuka
a jazyk vypláznu
ten nanuk se naštval
...povídá,víš ty co...
na zem ti upadnu.

Rozplácl se a co dál
jé,přiblížil se náš pes
nanuka si očuchal
a potom ho sněz.
Jenom dřívko zůstalo
ležet u ledmice
kdyby se pes rozkecal
řek by že chce více.
Pes olíže se dočista
...až za ušima...
dál ti v břichu kručí
...to je ale psina...
prý svou mámu přesvědčíš
a něco si ukuchtíš.
Přestaň,
teď natahuješ moldánky
máma už volá k obědu
i toho hladového
nezbedu...
--------------------
~~~~~~~~

Autor Květka Š., 08.03.2022
Přečteno 145x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Fialový metal, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Suprrr.

09.03.2022 10:52:23 | Fialový metal

:-)...děkuji.

09.03.2022 13:42:33 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí