Úterý – 20.březen 2007

Úterý – 20.březen 2007

Anotace: Komu to není jasné, tak je to tak trošku inspirováno Májem ;) a kdo neví co to je, tak to potěš...

Byl pozdní březen,
dvacátého to bylo přesně.
Jař zimou zrazen -
hold, začalo to děsně.

O jaru šeptalo už kdeco,
všecko se probouzelo a kvetlo,
vonělo, ale tak no co-
zase to všecko zdechlo.

Náledí hladké na chodníku
připomnělo i sníh kolem -
sníh na střechách i na pomníku…
Tak kdo je tu komu volem?

A slunce jasné světa tohoto
se na to všecko vybodlo a zalezlo.
Zdá se že apríl je tu – a proto
si skočil k jaru a zimě pro žezlo.
Autor pax.deora, 21.03.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí