Obchodní cestující

Obchodní cestující

Anotace: prodáno... :-))

V černém plášti oděný
z hlavy mu ční dva rohy.
Jazyk špičatý vyplazuje
kopyto má místo nohy.

Že byl jsem prý vybrán
ač se mi to nějak nezdá.
Touhy mé splní v mžiku
lejstro správné už hledá.

Nadstandartem nazývá
co mi ten maník nabízí.
Klient prý solidní jsem
k podpisu mě vybízí.

Tak neváhej a piš
ať další nečeká.
Tak nezdržuj a piš
čeká tě cesta daleká.

Text čtu jen letmo
podpis krví drásám.
Nad tím co dostanu
ještě dlouho jásám.

Tělo své těžce drancovat
do osmdesáti let můžu žít.
Pak pepka si pro mě přijde
až s dvacítkou budu souložit…
Autor Modrý Adept, 21.03.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká vyhlídka příjemného konce. :-)

27.03.2007 13:05:00 | Mirčaa

I ty jeden...Jak se žije Mirčata???

23.03.2007 12:33:00 | Hančí

Na tohle téma velmi vhodně zvolený verš...jasný a nezaměnitelný
...jen nevím, proč mě místo krásného stáří nabízel nějaké drahé vybavení domácnosti :-))

22.03.2007 19:02:00 | Lorraine

Hezké verše.Tedy podepsals?Tak si užívej.

22.03.2007 05:33:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí