Krasavice z E55

Krasavice z E55

Anotace: .......Co všechno může člověka potkat...

Postávala u krajnice
oděna jen v lehký šat
Kdo se díval ze silnice
moh se s láskou zadívat

Postavu,tu měla krásnou
štíhlé boky,dlouhé nohy
Dávala všem zprávu jasnou
pro milování,že má vlohy

O to více člověk žas
když přistoupil k dívce blíže
A ozval se hrubý hlas
slovník jako od havíře

Jen šminky dělaj dojem krásy
v očích dávno vyhas žár
Její kdysi husté vlasy
drží už jen sponek pár

No co valíš bulvy dědku
krasavice promluvila
A já poznal z dechu vhnedku
že dlouho se už neumyla

Chceš-li,udělám Ti krásně
moc příjemně,hezky,milo...
Vycenila pusté dásně
A chci za to jenom kilo..

Zamotal se se mnou svět
však nezpůsobil to můj chtíč..
Dal jsem jí těch stovek pět
jen za to,že zmizí pryč
Autor Marvel13, 22.03.2007
Přečteno 524x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí