Lidé při práci

Lidé při práci

Anotace: Nemusím vysvětlovat, jak to vypadá, když není v práci, KRU - KURVA! co na práci.

LIDÉ PŘI PRÁCI

Když není v práci náhle co dělat,
každý důkladně zvládáme roli zaměstnance.
Není vůbec kam spěchat,
i když simulace je taky dost těžká práce.

Šéfové rádi brázdí naším pracovištěm,
na všem a na všech hledaj samé chyby.
Na co příjdou zase příště,
herci simulanti nehrajou na žádné kdyby...

Za chvíli budou stejně spěchat
hladoví do kantýny.
Stejně tady budou hovno dělat
a poletí je zkontrolovat do latríny.

Když už není co dělat,
hodíme si nohy na trnož.
Necháme šéfy tady se trochu kochat,
dokud se nepřivalí další tlustý mrož.
Autor jehlaspichlas, 22.03.2007
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle jsem splodil za přítomnosti mých kolegů čumilů,
zrovna v době, kdy nebylo co na práci. Časově mi to
trvalo asi jenom deset minut z čistý vody na sucho.

Snad se zachlámete taky.

Vaše Jehla.

22.03.2007 21:02:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí