Vážnej den

Vážnej den

Anotace: Trošku sem si říkal jak to vlastně je a tohle je asi fakt pravda myslím.

Hledím nahoru, pozoruji oblohu,
sleduju ptáky mám prostě pohodu.
Jeden pták, se zahledím
– mi do očí bije – kuwa to je prase
hm, tak co mi je.
Tedy se zamyslím a už se na stromě nade mnou rozhrnuje listí, tak se teda ptám
Hej?! Kdo je tam!
Chvíli bylo ticho, ale pak se to vynořilo – zaostřím, nevěřím a vidím už zase
- do prdele kráva se na stromě pase.
Ne že bych byl asi mimo svojí polohu, ale co se tu odehrává, ovlivnit nemohu,
ale pak si říkám proč přeci a dávám se s ní do řeči.
Povím Vám sakra to byly věci.
Kráva mě slovem zdraví, kopytem mává, pak se ale zarazím – kdo já jsem?
Nejsem snad taky kráva!
Ne koukám se na ruce sou prostě lidský a kráva na mě čumí přežvykuje listí.
Co blbneš člověku, kdo myslíš že seš? Já sem vole kráva, ty člověk seš!
To se trošku uklidním, přisunu se blíž a hned se ptám –
Proč nejsi na pastvě, nežereš trávu - co děláš na stromě, co si to za krávu.
Proč myslíš, vole, že se bavíš se mnou? Když ty nejedeš trávu tak máš hlavu temnou?
Já trávu nemusím tady mám svůj svět, tvrdím však dodává kráva.
Hm to není příteli zas až tak pravda, vidím jak ti spadla brada.
Tak jestli chceš řeknu ti moudro – a než sem stačil kejvnout začala vyprávět,
Fšak dodala ty joudo.
Tak poslouchám co povídá – hubou si mele,
Kuwa fakt sem asi na světě ale pořádný tele.
Prej teda – lidi sou k sobě horší jak hovada, když tam jde o prachy brácha bratru nadává.
Není to jen vo žrádle dodává – mě stačí k životu jen tráva.
Víš chcete štěstí, radost prostě pohodu, ale když se jako že bavíte – díváš se lidem na hubu –
Nuda – depky – žádnej smích ,,,, radím ti rozdávej ho pak štěstí bude - jak když padá sníh.
Přilítlo prase a smutně dodá – kravko je to člověk tví slova to je stejně škoda
Je to jak když sejtem proteče voda.
Nebude dělat to co mu radíš – znám je sou hrozný a říkaj jim prasata, ale to nás málo znají
Ta lidská chátra proklatá.
Poslouchal sem co se dalo – hm a musím říct že mě to vážně trochu vzalo – pak jen sedím
A kravka dodává,,,,, ---
Vztahy lidí a zvířat to je fakt peklo –
Slzy mi smáčí tvář a kravka smutně končí --- to je asi tak fšechno.
Autor RendyMCAir, 27.03.2005
Přečteno 570x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí