Detonator fest 2043

Detonator fest 2043

Anotace: takhle bude vypadat punk za 20 let

Makeba následoval Hoška,

Šoty je zarostlý jak Zdeněk Troška.

Ander dobelhal se o holi

s játry umělými stále zápolí.

 

Holý zadek, scvrklé koule  – rychle pryč!

Po rumu sundal gatě Terkovič.

V ruce stostránkový zin,

jedno číslo koupil dědek Meluzín.

 

U Neklana ustaly již hádky.

Hovno totiž slyší s naslouchátky.

Sundá-li je, vnímá koncert jako vždycky,

ryze pantomimicky.

 

I Opaváci zjevili se tady.

Evžen přijel  z olympiády,

v ruce tyčky a pár lyží.

Ze svatební cesty Bart se blíží.

 

A Filcka na to všecko

z punkového nebe shlíží.

 

Punkrock že prý umírá…

Koukni se na Lumíra!

Kojence má v manduce,

stahováky na ruce.

Ani dítko Pudinka

v hluku kytar nespinká.

Autor Metcheque, 02.03.2023
Přečteno 116x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale ono to tak už dávno je...Kolik jar je dnes mladým punkáčům z osmdesátek? :-))

03.03.2023 14:49:14 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí