Noční pták

Noční pták

Anotace: Kdopak z nás není noční pták, když mnozí z nás chodí na noční směny.

NOČNÍ PTÁK

Já nejsem žádný sýček nebo sojka,
u mně doma neprovozuje se švédská trojka.
Ani nevím, co mého frantu v noci ještě potká,
kterého jednou málem kousl potkan.

Občas trpím drobnou nespavostí,
často nepomůže ani rána čísi pěstí.
Být na noční je někdy taky trpké štěstí,
zvlášť v době, kdy mi pytlík touhou v gatích chřestí.

Žiju rád volně jenom v noci,
kdy se studenti rádi učí na promoci.
Prý na noční směny chodí pouze jenom cvoci.
Ale já však nejsem jako mnozí...

JÁ ŽIJU POUZE JENOM V NOCI.
Autor jehlaspichlas, 26.03.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo mimochodem diky za striptyz:-)
Jsem hledala po necem podobnem, no a vidis, kdo hleda, ten najde...
tak hodne stesti na nocni a jen tak dal

15.05.2007 23:27:00 | Bernejev

teda já ti tleskám a smekám svou kapuci:) tahle je fakt super strašně mě rozesmála

12.04.2007 14:00:00 | whiolet

nádhera. Píšeš zvláštním stylem, skládáš zajímavě slova.

12.04.2007 13:19:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí