Sněhurka a zlobiví trpaslíci

Sněhurka a zlobiví trpaslíci

Bylo krásné letní ráno,
Sněhurka už měla o trpaslíky postaráno.
Ustlala postýlky, nachystala snídani,
myslela si, že je to její poslání.

To, ale nevěděla, že trpaslíci už jedli,
a ženské do baráčku si přivedli.
To však Sněhurku šokovalo,
ale, co trpaslíkům zbývalo ?

Však Sněhurka je pouze jedna,
navíc je to holka neposedná.
Na ní by neskočil ani Prófa,
to by byla katastrofa.

Z pokojíčků se ozývalo vzdychání,
Sněhurce to poté došlo,
,,však je to šukání !“
Autor Basnikjakmabyt, 19.04.2023
Přečteno 103x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí