Jéňa aneb Honza

Jéňa aneb Honza

Anotace: o mém trhlém kamarádovi :D

Jéňa je droga smíchu,
neztrácí v sobě pýchu.
Náladu ti rychle zvedne,
úlevou si potom lehne.

Rozesmívat je jeho práce,
k přežití lidstva, jediná šance.
Brejličky má jak Harry
a pořád má nějaký kéry.

Jeho oči jsou modré,
pro někoho příliž dobré.
Nejradši má hady,
který chcípli hlady.

Holky má rád voňavé,
rány má pak bodavé,
potom co ho opustí.
Oči z něj však nespustí.

Krváky moc miluje,
potom si je maluje.
I když ho máme rádi,
často od nás pádí.

Věnováno mému ne úplně normálnímu kamarádovi:D:D
Autor wigi.sama, 27.03.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí