Chyť si svoji slepici.

Chyť si svoji slepici.

Když v souladu s tradicí,
ženě třesu pravicí,
přejdu čáru dělící,
šoupnu v koutě s krabicí,
a když voják zalící
na okroužek těsnící,
potom bagr s radlicí
ukradne mi čepici.

Vezmu papír balicí,
vložím do něj slepici,
a
zatížím ji radlicí.
Polévku tu tečící
nabírám tam se lžící
krmím dítě brečící
hvízdne kulka letící
co mine kroužek těsnící.

Slyším bzučet jepici
jak ochutnává slepici,
a ten průjem hrozící,
zastaví až ...špunkvajz.
Autor IMMANUEL, 28.08.2023
Přečteno 165x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí