Dvojka

Dvojka

Nula nula noční můra vstává
Nula nula strachy a hrozby přináší
Nula nula naprdel řádně dává
nula jedna jen ta jedna se obnaží

Skrytý význam se v číslech ukáže
V číslech významných i bezcenných
Chybička jako malá rybička připluje
S procesím plně otevřeným

Nula jedna Bender nám pomalu vstává
Nula jedna pivo a další chlast si dává
Nula jedna alkoholem se opíjí
Jedna dvě své baterie si dobíjí

Dvojka, proč zrovna dvojka?

Dvojka, chybu fatální přihodí
Procesy procesní, všechny ukončí
Bendrovu kovbojku vyléčí
a naši básničku ukončí. :)
Autor Přednosta, 05.10.2023
Přečteno 114x
Tipy 3
Poslední tipující: Pettie, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí