Hlavně, že jsem v pohybu

Hlavně, že jsem v pohybu

Spadl jsem a padal dlouho,

než jsem nabral sil.

Délkou letu zocelen

zastavil jsem právě včas,

abych mohl padat zas.

 

A dokud nezlámu si vaz,

budu padat stále a stále.

Však musí přijít jednou čas,

kdy nepůjde už padat dále.

Autor Oto Pešer, 16.11.2023
Přečteno 108x
Tipy 10
Poslední tipující: nehledaná, kozorožka, Marten, Psavec, cappuccinogirl, o3_gambit, Žluťák, Frr, Ophelia81
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sám sebou překvapen, jak hluboko je ještě zem ;)

06.12.2023 09:40:11 | nehledaná

Čert ví (je úplně dole, tak má přehled)
;-)

17.11.2023 07:00:47 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí