ACH TEN PAN WERICH!

ACH TEN PAN WERICH!

Anotace: ...

foto: mapato

 

naslouchám hluku ticha
řve mi přímo do uší
vy to neslyšíte?
jste snad hluší?
jó ticho, to umí řvát
jak může si ho jen někdo přát!?
tady nepomůže zacpat si uši
přítel mě viděl kupovat si kuši
myslím, že už něco tuší
aby mě snad zachránil
večer do kovadliny buší
k nevíře, začínám slyšet!
všichni okolo jsou už ale hluší
je večer, pouštím si zprávy
slyším, ale nejsem z nich zdravý
začínám hluchým zas závidět...
...jo tenhleten svět
v tývce zpívá teď pan Werich
"...ten dělá to a ten zas tohle
a všichni dohromady...
neslyším!
koupil jsem si rychle svoji kovadlinku a buším si...
už to ale nepomáhá
jsem hluchej jak poleno...
...jen lituju, že jsem neslyšel konec té písně.....
"...a všichni dohromady budeme mít dost"
nebo tak nějak...

Autor mapato, 27.01.2024
Přečteno 87x
Tipy 18
Poslední tipující: zde.neck, Anfádis, Žluťák, Fialový metal, Narragan, Psavec, Marten, mkinka, Frr, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ach Ty jeden kovaříčku...v kocovině jsem slyšel jak mi hlavě buší tisíce kovaříčků....mám ovšem rád -KOVAŘÍČKA - broučka***

27.01.2024 20:30:04 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí