Japonský mravenec

Japonský mravenec

Anotace: Malý cestovatel.

V Japonsku žil mraveneček,
poznat svět chtěl, mládeneček,
do Čech letí bez váhání,
jak tam žijí nemá zdání.

Marně hledá pole rýže,
z hladu potom knedlík hryže,
našel ho u popelnice,
lahůdek tam leží více.

Jiná země, švestek sady,
nezajde on tady hlady,
ochutnal i pivní pěnu,
užívá si tuto změnu.

Vychvaluje kuchyň zdejší,
nechybí mu vnadné gejši,
zcela propad dobré krmi,
ocenit ji vážně umí.

Domů on se vrátit nechce,
tady se mu žije lehce,
fyzička však zaplakala,
kulička se z něho stala.

 

Autor Psavec, 09.04.2024
Přečteno 62x
Tipy 13
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Karolínka, Marten, Chane, Marťas9, Žluťák, Kan, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale aspon se konečně přestal počurávat, kulička Okamura:-)

09.04.2024 18:35:42 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí