Letní a zimní čas

Letní a zimní čas

Anotace: Změna času někdy způsobí nepříjemnosti :-)

Že bych měl jít do školy,
budík můj mi hlásí,
opět se mnou zápolí
a já zaspal asi.

Už se ženu do koupelny,
s hodinovým zpožděním,
v tu chvíli si uvědomím,
že minulost nezměním.

Snažím se ve velkém tempu,
pastu dostat z tuby,
vzápětí si uvědomím,
že mě bolí zuby.

,,Teď na bolest není čas,"
pomyslím si v duchu,
hlava se mi zatočila,
z obrovského puchu.

Bez rozmyslu pouštím vodu,
odhazuji šaty,
když svleču své ponožky,
krev mi teče z paty.

V tu chvíli si vzpomenu,
kde jsem v noci kalil,
a že mi můj kámoš Lukáš,
absint z láhve nalil.

------------------------

Po velkém spěchu do školy,
se krutou pravdu dozvím,
u srdce to zabolí,
stalo se to zas,
s Lukášem jsme za voly,
vždyť se měnil čas.
Autor Avalanche, 09.04.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu jsem se zasmála....a jako bych slyšela ten hurónský smích spolužáků....oni totiž ještě netuší, že člověk nemusí nikde kalit a stejně ten budík zapomene přetočit :-)

09.04.2007 20:03:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí