náš pirát :)

náš pirát :)

Anotace: jooö Kájaa

joo Karel se svou lodí,brázdil spoustu moří.Od úhoří do pohoří.A tak Karel vstal a z duše se všem smál.On velký oko měl se šmirglem ho pořád ojížděl.Ten chudák totiž v oku třísky měl,a z těch třísek sšedivěl. On pod velením Barbarosi byl, a je mu celý život sloužil. On nespal a stále jen pil, a to ze všech sil.Na černé perle on se plavil, ve dne v noci jenom slavil.A pravil až já budu velký poklad mít, budu si moci nové očko zakoupit.
Autor zajicek.vjamce, 13.04.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí