Spořitelna

Spořitelna

Anotace: to co nejde, ale nebylo by to špatný

Lidi,kdyby to tak bylo možný,
dát si hovno do záložny.
Lidi, co bych za to dal,
já bych nasral strašnej kapitál.
Autor sarady, 14.04.2007
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí