ARMÁDA SPÁSY

ARMÁDA SPÁSY

Anotace: Sranda, aspoň doufám...

Holky
co nosí rozpuštěný vlasy
koupají se v Jang-c'-ťiang
a večeřejí řasy

Proč asi?
Proč asi?

Proč se koupou v Jang-c'-ťiang
a k večeři maj´ řasy?

Armáda
spásy má otevřený kasy
tak jsem se tam přihlásil
teď musím jít do basy

Proč asi?
Proč asi?

Proč jsem se tam přihlásil
a musím jít do basy?

Kdybych já nechal
těch žlutých holek vlasy
Kdybych seděl u stolu
a radši baštil řasy…

Kdybych já poslal
ty mršky do háje
Nebyl bych teď muklem
města Šanghaje
Autor journeyman, 22.04.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))) hezky

22.04.2007 20:13:00 | grygaruv atelier

:-)))

22.04.2007 20:02:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí