SMS :-)

SMS :-)

Anotace: Bonboniéra vzkazů

Ano,
ano,
piš mi,
piš mi krátké zprávičky,
jsou jako kapičky,
kdy po dni celém
(samé zádrhele)
osvěží...
a bolí mě záda a ramena,
tak ať nejsem tolik
sklíčená,
že to neběží...
Rozsekej kredit
do malých bonbonků
a já budu mlsat,
mám prázdnou svou
simku,
sesbírej písmenka
až ze dna paměti,
ráda jsem za každou,
co ke mně doletí... :-)
Autor Verena, 24.04.2007
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí