Viděno

Viděno

Anotace: nebo spíš.....neviděno ale vlastně viděno :D

Růžový pes,letící prase
Je to tu a vidím to zase!
Halucinace nebo skutečnost?
Jakou ten alkohol měl účinnost?
Ale vždyť nic nepila jsem!
Je to asi jen sen
Ne , tohle není sen,protože se to děje v jasný den!
Tak co teda vlastně je?
Když vidím oheň,jak spokojeně taje ? !
Už možná vím jak říká se tomu…..
Je to prostě bláznivá fantazie.
A proto je tu chvilka poezie
Co tím chce básník říct?
Svému projevu bys měl jít právě vstříc!
Obhajovat před všemi těmi zlými myšlenkami
už to nejsou ty léta,co sis hrávala s panenkami!
Ale to nevadí…….
Každý z nás totiž někdy vidí i toho růžového psa !
Autor PoeziGirl, 29.04.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) přesně tak

29.04.2007 18:26:00 | _S

Přeji Ti, aby tato fantazie se u Tebe rozkvétala...

29.04.2007 18:25:00 | Bíša

:) přesně tak

29.04.2007 18:25:00 | _S

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí