Báseň vytvořená fórem

Báseň vytvořená fórem

Anotace: Slyšela jsem kdysi dávno jeden fórek, docela mě zaujala pointa a nedávno při cestě do školy mě napadaly slova, která kopírovala ten fór a dokonce to dávalo dohromady i rýmy...proto jsem je sepsala a doufám, že některé z vás pobaví...

Báseň vytvořena fórem

Běží lesem Myška
chce ji chytit Liška
asi ji vadí špička
na myším nose

Do díry skáče Myška malá
Liška se ještě nevyběhala
hledá objekt pro své hrátky
běhá sem tam a zase zpátky

A najednou vidí divoké prase

„Divoké Prase!
tráva se pase
kdo ji hulí
blbě se culí
Odlož toho špeka a pojď si zaběhat“

Běží spolu po lese
zem pod nimi třese se
Prase za Liškou táhne se

A najednou vidí zajíce

„Zajíci!
Vyšňupeš si palici
skončíš na ulici
nebo v márnici
Rozfoukej to piko a pojď ji zaběhat“

Zajíc vedle Lišky běží
Praseti se oči klíží
už se vidí jak doma leží

A najednou vidí ježka

„Ježku!
Píchni radši blešku
Heroinem nenič sebe
už ti z toho taky jebe
Ukliď to nádobíčko a pojď si zaběhat“

Polní cestou běží do druhé části lesa
Slunce na ně svítí skrz modrá nebesa

Liška sebou trhne
když spatří žížalu
Krev v žilách ji tuhne
upadá do žalu

Žížalka požila kouzelný papírek
teď myslí si že je andílek
zakousnutá do listu ze stromu visí
všemožné pocity se ji v těle mísí

Liška hlavou kroutí
žížala ji rmoutí
Běh si s nimi totiž nedá
snad se někdo jiný přidá

Pár dalších kroků
přeskočí stoku

A najednou vidí medvěda

„Medvídku!
Toluen není v pořádku
Mozek ti to zničí
brzo budeš v píči
Zavři tu láhev a pojď si zaběhat“
Autor Never, 30.04.2007
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokážeš psát o problému s úsměvem a to se cení, je nádherná.

03.05.2007 13:54:00 | Azazen

:-)

30.04.2007 12:37:00 | lidus

njn... že by si liška dala extázi ??? ;)
WooDU - píší roboti - tak bacha na ně...

30.04.2007 12:24:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí