Blondýnka

Blondýnka

Anotace: Báseň o blondýnkách typu účastnice Miss :)

Blondýnka je podobná žirafě –
také tak vysoká a štíhlá je.
Modré oči, zlatých vlasů hříva,
růžové šaty často a ráda mívá.
Každý se za ní otočí,
když se v sukénce protočí.
Ona chytrá jako koník jest,
jak hedvábí měkkou má pěst.
Blondýnku chce každý chlap,
její… vlasy do svých tlap.
Závidí jí každá zrzka,
když jí vidí, tak hned prská.
Bruneta jí nastavuje nohu -
ona nepadá – je v přízni bohů.
Tu slečna na vlasy peroxid si leje,
přírodní blondýnka se jí jenom směje.

Báseň napsal jsem, co mohu víc?
Vím, svůj osobní názor říct!
Blondýnky jsou krásné, hold jim náleží,
Ale skutečná krása je uvnitř –
Na barvě vlasů nezáleží.
Autor G.zeus, 01.05.2007
Přečteno 795x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná básnička... já jsem bruneta a teda nohy nenastavuju... stejně by to nepomohlo..:-)

09.08.2007 20:23:00 | TerA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí