Zoo

Zoo

Anotace: toto téma jsem vymyslel ve škole,no a víc Vám řekne tato báseň

Toto téma jsem vymyslel
Křik žáků se na mě sletěl
Já jsem však to už věděl
Ale vymyslel jsem dobré téma zoo
Je to hloupé a co
Děti křičí na co!
Toto téma mě však bacilo
Křik dětí mě ranilo
Avšak zvířata v zoo jsou
Píši básničku svou
O divokém davu
Který se podobá křiku pštrosu
Svůj trest již za to nesu
Plnou parou nohy nesu
Bojím se že mě chytí a dají do nosu
Pštrosi dělají snork
Paviání řvou
Však za to vše na mě mávají
Říkám si při tom spěchu,ti se mají
Snad mě nechytí
Protože by mě ze srandy namlátí
Nohy se mi klátí
Křeček se legrací v terárku mlátí
A já křičím at se mi klidí
Je tu tolik lidí
Že mě tu nechytí
Křížem krážem zoo projdu
Všechno svýma nohama podupu
Zadupu!!!Bububu at se klidí!
Než jím namlátím hubu
Udělám dupy dup
Udělám hup!!
Jsem již pryč
Volám na ně jen křič
Paviání skotačí
Já se na ně mračím
Čím sem jim pro smích?
Pádím tady odtud
Samá zvířátka
Samé stánky
Na jemné párky
Samé lidstvo
No jasně,jdou se dívat na zvířectvo
Dnes to byl velmi dlouhý den
Půjdu doma a nohy dám na židličku honem
Autor Ty, 09.05.2007
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí