Ulčnice Alice

Ulčnice Alice

Anotace: ...

V jednom malém městečku,
za malými vrátky,
bydlí jedna žirafa,
v zoo se zvířátky.

Ta žirafa Alice,
je pěkná uličnice,
a jako hloupá opice,
počůrala lavice.

Jeden pán si na to sedl,
a v tu chvíli ihned zbledl...

Žirafa to zdáli vidí,
teď se za to hrozně stydí.
Nemůže to nechat být,
musí se mu omluvit.

Tak se pánu omluvila,
celá přitom zrůžověla.
Ačkoli chtěla být milá,
přidrzlý tón v hlase měla.

Pán omluvu nepřijal,
nadávkami jí zasypal.
Potom domů uháněl,
nikdo už ho neviděl.

A ta naše Alice,
už nikdy nepočůrala lavice.
Je sice uličnice,
ale není jako opice!!

:o)
Autor Viviana-Mori, 13.05.2007
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí