Variace na ruské téma

Variace na ruské téma

Anotace: Touha je zázrak, kámo, zázrak! (popískávání si) Ano, to bezpochyby ano, příteli...

Touha je zázrak, kámo, zázrak! (popískávání si)
Ano, to bezpochyby ano, příteli.
Touha je zázrak, kámo, zázrak! (popískávání si)
Jistě, i nyní s tebou souhlasím.
Jen vstát a jít, zůstat a nepolevit, touha je cesta i cíl!
Hm, to je zajímavá myšlenka.
Touha je zázrak, kámo, zázrak! (řev sboru)
Tak to je fajn! Já už vám říkal, že s tím souhlasím, tak nevím,
proč mi to pořád opakujete! Já to nemůžu posoudit – nikoho nemám,
tak už mě nedrážděte! Pro mě je touha spíš na obtíž –
– po něčem toužím a stejně to nedostanu.
Touha je chtíč. Touha je i klíč!
Zajímavé. Tak mi řekněte, jak mi asi tenhle klíč pomůže, co?
Rozsviťte si slovo „národ“!
Děkuju, nechci. O takovéhle světlo nestojím, takové světlušky jako Vy
už tady byly. A jak to dopadlo!
Odmítáš uznat svrchovanost Řádu světla krámu?
No ano, to tedy odmítám. A vůbec, už mě s tím dětinským hraním si
na kněžnu nebavíte. Jste, chlapče, dobrý zpěvák, tak
proč do toho pletete i to kazatelství?
Ty se mi ještě pokloníš až na zem. Já říkám: chuji, staň se medvědem! (CINK!)
Ježišmajrau! Já mám chlupatý obličej!
Chachá! Užs pochopil, Ivane?
Co se to jenom stalo? Ty jsi čaroděj…Ano, ty jsi čaroděj!
Ano, ty jsi čaroděj! Chachááá…
Ne, ty jsi čaroděj.
Já? I kdeže. Ty jsi čaroděj!
No nene, to TY jsi čaroděj!
TY jsi čaroděj!
Ty!
Ne, TY!
Tak kluci dost! Přestaňte se sakra zase hádat! Kdo z vás ho začaroval?!
On!
Nene, ON!
Dobře, jak chcete. Dneska budete celý týden bez večeře! Oba!
No vidíš to, to je tvoje vina!
To teda nene!
To teda jojo!
To teda ne a ne a ne a stomilionkrát tisíc nekonečno na druhoukrát ne!
Kluci přestaňte se hádat a dělejte, nebo vám ta večeře vystydne.
Autor Slovánek, 15.05.2007
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Navzdory tomu, že se mi tu bezostyšně navážíš do mého muzikantského i textařského idolu, na něhož nedám dopustit, musím dát sto - zasmála jsem se, je v tom i krapet pravdy...a tak, vůbec...:-DD

22.05.2007 10:19:00 | Judita

Excelentní :-D
Strašně mi to připomíná Vysockýho, úplně jeho styl!

21.05.2007 13:09:00 | ringil-suky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí