Deň veľký ako Amerika

Deň veľký ako Amerika

Anotace: Báseň o dni, ktorý sa mi vydaril. Takýto deň prajem každému zo srdca.

 

 

 

Sny  vystrihnuté

ako z bulvárnej tlače.

Ráno medzi riadkami

a deň čítaný ako bestseller.

 

Úsmev značky Colgate,

na vlastnom účte sekera.

Vždy milovať ťa na úver.

 

Na ostrie noža,

leto brúsi svoje drahé kamene.

Ostatné je pasé. Večné zatmenie.

 

So  žehličkou  v ruke

žehlím si svoje hriechy

a myslím na teba.

 

Mraky tiahnu

s vetrom cez Waterloo,

ten vždy ostrovanie.

 

So žehličkou v ruke –

to večné cestovanie.

 

A deň veľký ako Amerika.

 

Autor bubinostar, 13.03.2013
Přečteno 534x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai, Miriska, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí