Mare Humboldtianum

Mare Humboldtianum

Anotace: na Měsíci

Dohromady nic se neděje
v Mare Humboldtianum
poklidném
náhodných gest příběh bez děje
smyslovým orgánům
nabídnem

pozemšťanů, nejdřív prolog hry
ať zemitě chápou
byť více
lidstvo dá na herní kolorit
legrácek pod lampou
Mesíce

romantického ve dvojici
hrátkám je-li konec
Luny gong
v zákulisí, touhy pojící
s hrou nakládat volnějc
neprokouk
Autor Petbab, 05.08.2013
Přečteno 500x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí