Čest

Čest

Anotace: Ztracená básnička ze sešitu z mé střední školy

Sbírka: Plody střední školy

Ve světě jsou lidé všude
však nikdo lidem nepomůže
člověk mladý nezná křivd
člověk starý nemá cit

V našem světě vládne zášť
v našem světě strachu plášť
visí nad hlavou lidí
jež nezbaví se ho ani pílí

V našem světě v prachu cesty
čest leží, ušlapána městy
měst kdež množí se lidé
měst v nichž vzrůstá píle

píle býti lepší, silnější, rychlejší
ale nikdo nechce býti čestnější.
Autor Regie Freak, 15.02.2014
Přečteno 768x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí