Masopust

Masopust

Anotace: ...průvod masek..

Od stavení do stavení
v masopustním čase
až v ranním kuropění
skončí rej masek

40 dní masa půstu
popelec dá menu
nesvlékej si svoji vestu
život máš už předurčený

jen ty krásné zvyky
snažme se uchovat
jednou i my budem předci
jež směli předávat
Autor vodnař, 14.02.2015
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, knihomolka, Bufik, srozumeni
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na naši vesnici se konal průvod masek každý rok. Škoda, tam už to vymizelo....ST

14.02.2015 12:53:12 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí