Sváteční šalmaj

Sváteční šalmaj

Anotace: Báseň o šalmaji darované k svátku :)

Listuji v kalendáři kam zavítal máj
pochopil jsem na konci pátého měsíce
když za městem zapískala dřevěná šalmaj
pár hezkých tónů ,bylo jich na tisíce

Tu šalmaj jsem ti k svátku věnoval
abys mohla její hladké tělo líbat
nedovol mi abych tvé věno vzal
nedovol abych někdy porušil svůj celibát

Tóny jsou nádherné květy planých růží
neboť písničky jsou rozzářená dětská očka
pod teplem hudby mizí voda z kaluží
ó šalmaji kouzelná láska bohužel nepočká
Autor Petr27, 19.08.2017
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí