Povídání nad otevřenou knihou

Povídání nad otevřenou knihou

Anotace: Báseň o dětech,knihách,četbě :)

Sbírka: Verše

Děti do jednoho zjihnou
když čtu jim knížky
k těm příběhům tíhnou
a vidí svět z výšky

Povídáme si všichni spolu
jak se píší básně
a když sedíme u stolu
je nám všem krásně

Skláním se nad otevřenou knihou
všechny děti jsou jako pěny
hlas hluboký zní učebnou tichou
že pozorně poslouchají také stěny
Autor Petr27, 10.02.2020
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Knížka pevné vazby, nebo leporela.
Dětská duše knihy znát by měla.
V dětských očích září,
ožívají příběhy
a umocní se touhy po čtení. ^ST^ moc hezká Petře;-)

10.02.2020 21:36:00 | jenommarie

díky moc :)

10.02.2020 21:43:36 | Petr27

;-)

10.02.2020 21:47:10 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí