Klaun

Klaun

Kašpárek a skřítek 
v jednom
cirkusový klaun
 
Hraje všemi barvami
chvíli smích
pak zase pláč
 
Povznáší se nad námi
chce být hercem osudu
nestárnout a zůstat mladý
všechno vidět dětským okem
 
Pak se trochu zastydět
nemít žádné starosti
neumět nic závidět
nechtít změnit celý svět
 
 

Autor Fil, 21.11.2021
Přečteno 297x
Tipy 12
Poslední tipující: kikin87, zdenka, Sonador, Iva Husárková, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí