Láska

Láska

Anotace: Tohle jsou jen slova...

Neříkej nic,
jen se dívej,
ani neodpovídej!

Rád mám tvůj úsměv,
rád ho vídávám,
tvá ústa jsou tak krásná,
tak rád bych je líbával.

Miluji tě mám tě rád,
chci s tebou žít
a proto báseň ti dám,
pro tvé oči dávno nespávám,
pro tvou krásu život dávno nevzdávám.

Láska je jak vodopád,
který poslouchám tak strašně rád,
slyším v něm tvá slova,
která šeptala si mi zas a znova.

Já miloval tě a miluju znova,
chtěl bych abys mi šeptala ty slova
zas a znova.

Tvá láska je jak květina,
která rozkvete,
ale známé je že,
buď zvadne nebo odkvete.

Já budu strašně rád,
když mne budeš milovat,
vždyť já už svůj život nechci znát,
když nemůžeš mne milovat.

Touhle tou básničkou,
chci vyjádřit co k tobě cítím,
jsi mou malou hvězdičkou,
co na obloze svítí.

Slunce zapadá,
měsíc mi radí,
řekni to slovo,
co lásku ti vrátí.
Řekni že miluješ ji!
Autor MFNL, 16.05.2007
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí