Chtěla bych být...

Chtěla bych být...

Anotace: ..pro jednoho kluka kterýho Mooc Miluju!. nemůžu bez něj žít..!

Chtěla bych být...
...vánkem, co hladí tvé hebké vlasy,
kapkou deště, co spadne na tvé řasy,
ohněm, co rozpálí tvé srdce,
tužkou, co držíš ve své ruce.

...vůní, co máš tak rád,
vtipem, který umí tě rozesmát,
instinktem, který pomůže ti v nouzi,
místem, kde ráno se probouzíš.

...sluncem, které svítí na tvou tvář,
dnem, na který rád vzpomínáš,
mrazem, co štípe tě do tváří,
štěstím, co oči ti rozzáří.

...zrcadlem, do kterého se díváš,
peřinou, kterou večer se přikrýváš,
tím, o co stále usiluješ
nejvíc však dívkou, co tolik miluješ...
Autor Jean89, 16.05.2007
Přečteno 606x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Ať se všechna Tvoje přání
plní, přímo na počkání,
ať Tvůj milý, v každé chvíli,
je na Tebe vždy jen milý...

10.09.2007 19:06:00 | zzlatý

Krásná!

03.09.2007 19:20:00 | blue

mocinko pěkné, opravdu moc pěkné!!

17.05.2007 17:08:00 | Polinka

Jen jestli toho nechceš moc...
A vše ti přeji.

16.05.2007 22:50:00 | Gregy

jezis, ja tady snad jeste zacnu verit na lasku....
Moc pekne

16.05.2007 17:12:00 | Bernejev

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí