Sladké snění

Sladké snění

Anotace: Něco na dobrou noc

Jsi moje nebe a já Tvoje zem...
Jsi slunce...měsíc...a já jejich ve vodě odraz jen...
Jsi rozkvetlá růže...a já trn a zvadlý list...
Jsi napínavá kniha...a já ta, co chtěla by v ní číst...
Nebýt Tebe nejsem nic...díky Tobě jsem teď víc...
Děkuji Ti za vše co teď mám...ráda Ti víc než půlku dám...
Spojíme-li to co máme...v celek věci ihned dáme...
Proto posílám Ti sen, ať zítra úplný máš den...
Ve dne přeji mnoho štěstí...ať večer a noc Tě těší...
Jedno bez druhého není...posílám Ti krásné snění...
Chór Andělů bude hrát, ve spánku Tě kolíbat...
I když Ty jsi tam a já jsem tady...určitě si dáme rady...
Budeme snít ten svůj sen a spojíme své síly v něm...
Autor Kozlík Matěj, 16.05.2007
Přečteno 524x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc se mi líbí:-)

22.05.2007 16:38:00 | kakaoo

Velmi milá básnička - hlavně se mi líbí ty překrásné kontrasty na začátku.

PS - Tak vítej na Literu! :-)

17.05.2007 09:49:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí