Zlomené srdce

Zlomené srdce

Anotace: Stačí málo, aby srdíčko bylo navždy zloméné....

Miloval jsme tolikrát
cítil tolik krásných slov
zaslech písně mnoha sov
a teď nemám rád?
dloumám co se mohlo stát
proč milovat nedokážu
svoje srdce neukážu
proč si musím takhle lhát
vždyť vím přičinu toho
proč je moje srdce slabé
je už moc zranitelné.
bojím se ho volně pustit
bojím se té bolesti
co když ke mě příjde znovu
teplo zase budu cítit
a vykrikovat miluju.
a pak příjde okamžik
kdy srdce zmrzne úzkostí
kousek zas od těch propastí
a já už nebudu mít rád
už nebudu schopný milovat
a skončím na stáří sám
protože srdce zlomené mám.
Autor Cryitious, 16.05.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí