já budu hlídat

já budu hlídat

Anotace: Pro tebe...

Po kůži ti prsty tančit,
vedle tebe spát,
nebát se co bude zítra
jen pod tvými rty tát.
Bez tebe jsem byla stínem,
co hledá trochu záře.
Poutníkem, jež zpitý vínem
nepoznává tváře.

Však ted smím líbat
- tvoje ústa
já budu hlídat
- tak u mě zůstaň.

Buď mým snem, vždyť víš
- po tobě já toužím,
když u mě nejsi umírám
- a beze snů se soužím...
Autor zíťa 2, 16.05.2007
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné...

01.09.2009 17:21:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí