Miluji

Miluji

Anotace: Miluji, když se na mě díváš, Miluji, když mě něžně líbáš.

Miluji, když se na mě díváš,
Miluji, když mě něžně líbáš.
Miluji, když mě tajně hlídáš,
Miluji, když mě ráda vídáš.
Miluji, když mě celé tělo hladíš,
Miluji, když mě v létě ledem chladíš.
Miluji, když mě pevně objímáš,
Miluji, když se na mě podíváš.
Miluji Tvé tajné pohyby,
Miluji Tvé malé pochyby.
Miluji Tě takovou, jaká jsi,
Ale proč teď tu se mnou nejsi ?
Autor australian_man, 17.05.2007
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mi říkal, že mě miluje takovou, jaká jsem. pak najednou přestal...
tak ať ti to vydrží. je to krásné

17.05.2007 09:19:00 | Ágnes

Takovéhle básničky fakt "MILUJU" :)
Jsou takové.. něčím rostě zvláštní, ale krásné. Hezky napsané :)

17.05.2007 08:12:00 | -Jojo-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí