Teďka toho lituju...

Teďka toho lituju...

Anotace: ...že jsem se stala taková.....doufám,že pochopáte,že nejde o anděla jako takového...

Po obloze táhnou mraky
mají křídla,chci je taky.

Ležím tady v posteli.
Já jsem sama.a co vy?

Kam se poděl anděl můj?
Sbalil kufr,úsměv svůj...

Proč si sakra pořád lžu
proč si snama srdce rvu?

Vždyť já jsem nikdy
anděla neměla
celej život ( i jeho )
jsem vysnila.

Teď tu ležím v slzách
co do snu jsou mýto.
Proč jsem tak moc nesmělá???
Je mi to tak líto...
Autor Solitary Angel, 17.05.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí