Modrá růže

Modrá růže

Anotace: zatím to není dokončené, ale už se na tom pracuje...

Na zem padá modrá růže,
co dávno radost ztratila,
teď už jen vykřiknout může,
jak ráda by se vrátila.

Co stalo se, proč ztratila,
tu drahou radost života?
Kdo ublížil jí, jak zranila,
či byla to snad slabota?
Autor loverose91, 17.05.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí