Zeslábneme

Zeslábneme

Anotace: možná jednou všichni...

Zeslábnou – ne sílit
na cestě po níž
došli jsme – ne k cíli
však ty dobře víš
… kým jsme

Ruka z ledu sahá
po srdci v kůru vryté
a moje duše nahá
soupeří s tím citem
… jen pomalu

Tak pomalu s krásou
jen pomalu s bolestí
snad budeš mojí spásou
vždyť každý tvrdost pelestí
… pocítí sám
Autor zíťa 2, 17.05.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí