Vyznání (od něj pro ni)

Vyznání (od něj pro ni)

Anotace: Napadlo me to u pisnicky, ale asi zadny kluk by to takhle nerekl :) :(

Vyznání (od něj)

Když se podívám dozadu,
říkám si, můj život nebyl zbytečný,
neodmítal jsem žádnou radu,
byla´s a jsi můj paprsek věčný.
Ani nevíš, co dokážeš.
S tebou jsem jako kouzelník,
který splní všechno co chceš
aniž bude potřebovat slyšet: dík.
Z tvých očí, dá se číst,
a když spíš v mém náručí,
odfouknu každičký list
který ti na tvář skočí.
Dřív bál jsem se tvých citů,
dnes vím, že nemám čeho.
Říkal jsem jen: chci tu,
a ty zas: chci jeho.
Měl jsem strach, že neuspěji,
a kdybych se tě jen dotknul,
uhneš stranou raději,
nechám tě abych tě neleknul.
Ale tys mi ukázala,
že se bát nemusím,
jen si mě za ruku vzala
a já řekl: miluj mne, prosím..
Jsi má květina, co nádherně voní,
jen tobě patří duše má.
Jsi můj anděl, který mě chrání
a já zas tvrdá přilba tvá.
Nikdy tě nechci vidět plakat,
nechci abys byla smutná,
to radši budu jak šašek skákat,
tvoje radost je pro mě nutná.
Pro mě si krásnější než celé nebe
a když tě nemám, nevidím, umírám,
to proto, že jsem blázen do tebe
a jsem hrdý na to, že tě mám.
Jsi má láska a tak to zůstane,
budu stále pří tobě stát
a to dokud se to nejhorší nestane,
i v nebi si budu jen tebe přát.
Změnila jsi můj život v krásný
a pokaždé když se mnou nejsi,
vím s kým chci zase být, to je jasný.
Miluji tě celou, tak jak jsi…
Autor Juřinka, 17.05.2007
Přečteno 733x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí