Znamení

Znamení

Anotace: ..malinko erotiky

S radostí co svírá,
do nebe se dívá,
v naději oči otevřený,
za lásky zmařený.
Jen pro tu poslední,
hledá boží znamení,
ať cejch mu vypálí,
oheň v srdci zapálí.

Kdo však tě přesvědčí,
ze všech proher vyléčí,
tak dej mi malé znamení,
uzdravím tvá zranění.
Polibkem horkým,
jazykem vlhkým,
za každou tu ránu,
skončím až k ránu.

Dát lásku i tělo,
milování chtělo,
rukou něžné hlazení,
i francouzské mazlení.
Líbat ústa a čelo,
ochutnat celé tělo,
prsty zamotat do vlasů,
s tvými rty u pasu.

Vůně lásky mámivá,
mít co nikdo nemívá,
chuť borůvkovou máš,
snad někdy, ochutnat mi….dáš
Autor barbar, 18.05.2007
Přečteno 656x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Líbí se mi!

18.05.2007 11:33:00 | Bíša

Poslední sloka mi k tomu nějak nesedí, nevím.. ale jinak celkově se mi to moc líbí.

18.05.2007 08:35:00 | -Jojo-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí