Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Když slyšíš slova na míle daleko...To když vítr ti šeptá každé slovo a obrovské vzdálenosti jsou jen malým pojmem...

Západní vítr mi přináší,
Tvé věty a slova.
Na perutích mámení mě unáší,
Daleko, daleko k tobě–od domova.

V noční krajině,
Půlnoční hodině,
Tebou jsem zmámen,
Srdce na dvě půlky lámem.

Ptáci serenády pějí
Hvězdy se na obloze chvějí
Zvonky na louce znějí
A to vše pro krásu tvojí.

Rosa zpívá štěstí tón
Od kostela volá zvon
Svezeme se na dráze mléčné,
Tyto chvíle budou věčné.
Autor Prousan77, 18.05.2007
Přečteno 514x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí