Okouzlující západ

Okouzlující západ

Anotace: Nejhezčí chvíle se rodí na sklonku skomírání dne a počátku nové noci.... Ty chvíle jsou jako zrození nové noci a přiblíží i nový den

Obzor krví se zalije,
Chladný vítr opírá se do tváře,
Slunce do peřin se ukryje,
Měsíc a hvězdy nabývají své záře.

Posadím si tě k sobě blíž,
Spolu na koni s větrem poletíme,
Přesně tak jak o tom sníš,
Západ slunce v sedle uvidíme.

Svými rty se dotknu tvých,
Vášeň proudí skrze nás,
Milovat snad není hřích,
Já poslouchám pouze srdce hlas.

Tvé srdce jest život můj,
V této večerní harmonii,
Se ti odevzdávám a jsem pouze tvůj,
Slyš mé srdce,hraje pro tebe symfonii.
Autor Prousan77, 18.05.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí