Že zůstaneš navždy...

Že zůstaneš navždy...

Anotace: ...hloupá, pubertální...Radši to vůbec nečtěte, tak proč to sem vlastně dávám?!

Nikdy jsme se sice nepotkali
ale přesto jako bych tě znala
jako by ten pohled patřil mi
jako bych se za tebe před dlouhými léty vdala

Jako kdybych usínala vedle Tebe
když poslouchám tvůj hlas
nemusím vůbec myslet na sebe
jen doufám že přijdeš zas

Doufám že přijdeš jako večerní stín
jako krásný sen
jako opilecká představa z vypitých vín
že půjdeme spolu královstvím mým

Závojem šera a neprostupnou mlhou
po mokré trávě
co studí tě právě na nohou

Že už nikdy neodejdeš
že nezmizíš s přicházejícím ránem
že neukáže se, že byl jsi jen lež

... Že zůstaneš navždy...
Autor mattoni.uz.neni, 18.05.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neblbni celkem dobrá...

20.05.2007 19:39:00 | jedam

Ta anotace mě přímo donutila si ji přečíst!:-) a nejsem nikterak znechucena;-)

18.05.2007 22:57:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí