Skoro celá abeceda..

Skoro celá abeceda..

Anotace: ..;)

A - anděl co může při tobě stát

B - bolest, které můžeš se bát

C - cit který jsi měl dát

D - duše s kterou neměl sis hrát

E - experiment ktrý máš rád

F - fixa s kterou můžeš psát

G - gilotina co hlavu ti utne

H - holka co oči má smutné

Ch- chameleon co barvu mění

I - implantát, terý tě změní

J - jezero ve kterém se zhlíží

K - kámen, ktrý tě tíží

L - láska co k tobě cítím stále

M - milovat - tak miluj dále

N - nouze, ktrá tu nechybí

O - oči , ktrým se to nelíbí

P - pochvala tou šetřit se má

Q - quartet co to znemená?

R - rty rudé jak růže

S - sny v nichž za hranice fakta můžeš

T - touha ktrou teď prožívám

U - ústa tvá, proč je teď nelíbám

V - výzva co odvahu nám dává

Z - zrada což občas se stává
Autor Jean89, 18.05.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Originální a vtipné!!!

18.05.2007 23:49:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí