Dopis

Dopis

Anotace: ...

Smutný je když najednou
vše přestaneš mít rád,
a vztah cos roky budoval
se řítí jako hrad

co z písku děti stavěly
si spolu na pláži,
a s oblázky pracovali
na pěkný vizáži.

Tak jako my dva před světem
jsme byli krásný pár,
gentleman v černém s pugetem
a kráska plná čar.

Já doufám jen že vyhnu se
podruhé tvému vlivu,
a schovám se, vyvaruji
všech neupřímných slibů.

Vzpomínáš si na krásy
co učil jsi mě znát,
a říkal jsi mi zasněně
co bys v životě rád.

A nepodvádíš náhodou
se mimochodem ptám
nejenom svět a lidi v něm
ale sebe sám?

Věřím že teď lituješ,
na to tě dobře znám,
a tak mi brzy odpověz
trochu dřív než to vzdám...
Autor Vesper, 20.05.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, já jsem to v podobné situaci dost vzdala. Jenže jsou zde důvody, proč ne úplně.

20.05.2007 00:07:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí