Tančili jsme...

Tančili jsme...

Anotace: Jen pár zmatených myšlenek...

Sbírka: Pavel

Takový zvláštní strach
Tanec ve hvězdách
Puchýře na patách
Minulosti prach
Prach, co se vznáší v závanu letargie
Něco, co uvnitř stále žije
Co probouzí se málokdy
Bušení slov na vrata poezie
O slůvko méně a nic neožije
O slůvko více a význam se vytratí
Takhle se cítím
Teď, když už spíš
A na moje okno klepe noční vánek
Ať klidný a bezstarostný je tvůj spánek
A až se ráno probudíš
Puchýře jako zázrakem zmizí
Tančili jsme?
Ani ne
To jen má fantazie ožije
A slova mažou hranici mezi námi
Tančili jsme?
Možná
Možná jsme jenom hnáni
tím, co měli jsme nechat spát
Probouzím se
A sen, co nechala jsem si zdát
zahřeje mě ještě mnohokrát
na mé cestě pochybnostmi a přemýšlením
Tančili jsme?
Nevím
Ale ať dělali jsme cokoliv
Vím, že nic tak nebolí
jako tohle probuzení...
Autor unstoppable, 21.05.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí